Opgave KalverOpfokClub (KOC)

Voor de jongeren tot 16 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan de jaarlijkse Kalver Opfok Club (KOC)georganiseerd door onze vereniging. Ook de kinderen van veehouders welke geen lid zijn van onze Vereniging Veehouderij Belangen Silvolde kunnen hier aan deelnemen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd !

Bij deze keuring hoort een eindkeuring die jaarlijks plaats vind op de Farm en Country Fair te Aalten. Voor deze eindkeuring zijn er drie thuiskeuringen geweest waarbij twee jury leden aan huis komen keuren. Bij deze “keuring” is het de bedoeling dat je een parcourtje loopt waarbij verschillende handelingen (opstellen – van hand veranderen tijdens het lopen) gedaan moeten worden bij de presentatie van het kalf. Daarnaast hou je een boekje met de gegevens van het kalf bij. Dit boekje mag je naar eigen inzicht verfraaien met wat jij mooi vindt !

De start van dit alles zal zijn rond begin april. Wil je jezelf opgeven? Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ook altijd naar kantoor bellen.

Via onderstaande formulier kun je je snel en gemakkelijk opgeven. Per deelnemer vul je het formulier in en kies je voor verzenden. Op de mail zul je een bevestigingsmail ontvangen.