Op zondag 23 juni was het voor 36 deelnemers eindelijk zover, de eindkeuring in Aalten op de Farm en Country Fair. Alle deelnemers hadden voorafgaande aan deze keuring twee thuiskeuringen gehad. Bij deze thuiskeuringen werden al hoge cijfers gegeven voor het goede presteren van de deelnemers, dit beeld werd doorgetrokken door de jury op de eindkeuring.

Door de grote groep deelnemers werd er dit jaar in twee ringen gejureerd. Hugo en Lieke Westerveld namen de “jongere” kinderen onder hun hoede, Jacco Betting en Sarah Meulebeld waren voor de jurering van de wat “oudere” kinderen. Ook onder de wat “oudere” kinderen waren er deelnemers welke nog niet eerder hadden deelgenomen aan de keuring. Alle deelnemers waren bijzonder enthousiast en zetten hun best beentje voor om mee te kunnen dingen in de prijzen.

Vanuit onze hoofdsponsor Gunnewick Mengvoeders B.V. uit Vragender kwam een mooie financiële bijdrage om dit evenement te sponsoren. Vanuit Gunnewick kwam Simon Lieftink om de dagprijzen aan de deelnemers te overhandigen.
De dagprijzen worden jaarlijks verdeelt onder de verschillende leeftijdscategorieën waarin gejureerd werd.  Bij de dagprijs kijken we naar de dag zelf hoe de deelnemer presteert, omgang (voorbrengen) en het toilet zijn de punten wie meegenomen worden voor deze prijs.  Dit jaar waren het vijf leeftijdsgroepen waarin deze beker verdeeld werd.

Deelnemers en sponsoren, hartelijk dank voor jullie medewerking! Zonder jullie was deze dag niet geslaagd!